UŽIVO: Srbija – Belgija 26:34 (POLUVREME)

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija – Belgija 26:34 (POLUVREME)

Srpske košarkašice u poslednjem kolu grupne faze šampionata Evrope igraju za direktan plasman u četvrtfinale Najbolje srpske košarkašice igraju za direktan plasman u četvrtfinale šampionata Evrope, koji se održava u Srbiji i Letoniji.Izabranice Marine Maljković u Zrenjaninu igraju poslednji meč grupne faze kontinentalnog prvenstva protiv Belgije, i ukoliko slave plasiraće se među najboljih osam ekipa u Evropi.Podsetimo, pobedama protiv Belorusije i Rusije, Srpkinje su već obezbedile plasman u drugu fazu EP.Dešavanja s meča Srbije i Belgije pratite u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EP - Srpkinjama drama u Zrenjaninu, trojka Bruks sa pola terena za kraj!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019

Srbija je uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva...Košarkašice Srbije ostvarile su pobedu nad Belgijom 70:66 u trećem kolu grupe D Evropskog prvenstva u Srbiji i Letoniji...Od početka susreta smo videli mnogo uzbuđenja, Belgijanke su na kraju ipak uspele da završe prvu deonicu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.