U subotu izložba oltajmera ispred opštine Zvezdara

Izvor: Blic, 20.Sep.2012, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu izložba oltajmera ispred opštine Zvezdara

Najlepša vozila „Oldtajmer kluba Beograd“ biće izložena na trgu ispred opštine Zvezdara (Ul.Bulevar kralja Aleksandra 77) u subotu od 10 do 13 časova na tradicionalnoj izložbi koju organizuje GO Zvezdara.

Izložba se pridružuje manifestaciji „Dani evropske baštine“ koja se odvija tokom cele nedelje na više lokacija u Beogradu i mnogim gradovima Srbije.

Vozila će doći ne samo iz Beograda, već iz Šapca, Novog Sada, Jagodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zrenjanina, Sremske Mitrovice, a osim automobila predstaviće se i nekoliko motora, autobusa i vojnih džipova.

Pored izuzetnih starih automobila, posetioci će, moći da vide i izložbu maketa vozila, koje je predstavilo Udruženje kolekcionara maketa.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavić u kućnom ambijentu

Izvor: Politika, 20.Sep.2012

U nedelju će za javnost prvi put biti otvoren Legat Milorada Pavića u Beogradu..Legat Milorada Pavića koji je ovaj pisac ostavio svom rodnom Beogradu, biće prvi put otvoren za javnost za vreme manifestacije „Dani evropske baštine”. Pavićev legat u Ulici braće Baruh broj 2, moguće je  posetiti...

Nastavak na Politika...

Održana dečja pijaca

Izvor: Studio B, 21.Sep.2012, 16:20

U okviru manifestacije “Dani evropske baštine” ispred opštine Zvezdara otvorena je prva Dečja pijaca, pod imenom „Beogradu na dar". ..Na 20 tezgi, učenici beogradskih vrtića i osnovnih škola razmenjivali su i prodavali knjige, rukotvorine, likovne radove, igračke i časopise, koje su sami...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.