U Zrenjaninu četiri optužnice zbog kršenja mera samoizolacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zrenjaninu četiri optužnice zbog kršenja mera samoizolacije

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu optužilo je četiri osobe zbog kršenja mera samoizolacije i zatražilo je od suda da im produži pritvore.

Optužnim predlozima okrivljeni se terete za krivična dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije Za koje je zaprećena kazna do tri godine zatvora, rečeno je Tanjugu u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

Ovaj su će u narednom periodu zakazati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << početak suđenja ovim optuženima.

Svi su optuženi zbog kršenja mere samoizolacije koju im je odredila sanitetska inspekcija prilikom ulaska u zemlju i nalaze se u posebnim pritvorskim jedinicama sa karantinskim uslovima.

I Osnovno tužilaštvo u Kikindi juče je podnelo četiri optužna predloga protiv osoba koje su prekršile meru samoizolacije u kući.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe optužene za kršenje samoizolacije u Zrenjaninu

Izvor: B92, 25.Mar.2020

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu optužilo je četiri osobe zbog kršenja mera samoizolacije i zatražilo je od suda da im produži pritvore...Optužnim predlozima okrivljeni se terete za krivična dela “nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije” Za koje je zaprećena kazna...

Nastavak na B92...

Tužilaštvo: Za kršenje samoizolacije MAKSIMALNA KAZNA ZATVORA

Izvor: OkRadio.rs, 25.Mar.2020

U proteklom periodu, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je sankcionisalo četvoro lica sa područja opština Bujanovac i Preševo zbog kršenja mere samoizolacije, saopšteno je u sredu. Ova lica su optužena zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije iz člana 248...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.