U Elemiru u toku izgradnja kanalizacione mreže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Elemiru u toku izgradnja kanalizacione mreže

U Elemiru je u toku izgradnja kanalizacione mreže, a mehanizacija i ljudstvo trenutno su u severnom delu ulice Žarka Zrenjanina.

U ovoj fazi se radi takozvani sliv 8, u dužini od 1.400 metara, a već se prave planovi da se u što skorije vreme nastavi izgradnja kanalizacione mreže u onim delovima sela koji je još uvek nemaju.

Najbitniji infrastrukturni projekat koji se trenutno realizuje u naseljenom mestu Elemir finansiran je zajedničkim sredstvima od samodoprinosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i iz bužeta grada Zrenjanina.

"Planirano je ovom nabavkom da se realizuje preko 11 milona dinara, odnosno 1,4 kilometra radova da se izvede. Nakon što se ovi radovi završe realizovaćemo preko 80 posto kanalizacije u naseljenom mestu Elemir", kaže Milan Pučki, Predsednik Saveta MZ Elemir.

OFF: Za sve meštane Elemira priključak na kanalizacionu mrežu biće potpuno besplatan.

"Mislim da smo mi jedan od retkih gradova koji tako omogućava svojim stanovnicima po naseljenim mestima, mi se trudimo da sve isfinansiramo bez učešća građana i veoma sam ponosan na to", navodi Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

Nakon okončanja ove faze radova u funkciji biti oko tri četvrtine planirane kanalizacione mreže, dok je u planu da se u naseljenom mestu Elemir do kraja 2021. godine realizuje kompletna kanalizacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.