Tehnička dokumentacija za izgradnju brze saobraćajnice

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnička dokumentacija za izgradnju brze saobraćajnice

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine raspisala je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju brze saobraćajnice Državnog puta IB reda broj 12 (Novi Sad - Zrenjanin) i Državnog puta IB reda broj 13 (Zrenjanin - Borča) - Vojvođansko P.

Kriterijum za dodelu ugovora je najniža ponuđena cena.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. septembar 2018. do 11 sati. Otvaranje pristiglih ponuda predviđeno je istog dana u 11.30. Rok za odluku je 25 dana od otvaranja ponuda.

Za više informacija posetite sajt eKapija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Radi se tehnička dokumentacija za brzu saobraćajnicu "Vojvođansko P"

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018

Uprava za kapitalna ulaganja traži firmu koja će da uradi kompletnu tehničku dokumentaciju za izgradnju brze saobraćajnice na deonici Novi Sad - Zrenjanin, kao i na deonici Zrenjanin - Borča, saobraćajnice poznate kao Vojvođansko P...Pomenute deonice trebalo bi da bolje povežu Vojvodinu sa Beogradom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.