Slika nepoznatog premijerno u Zrenjaninu 15. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2022, 10:51

"Slika nepoznatog" premijerno u Zrenjaninu 15. oktobra

Narodno pozorište "Toša Jovanović" obeležava svoj dan 15. oktobra i tim povodom publika će imati priliku premijerno da pogleda predstavu "Slika nepoznatog". Prva predstava u Narodnom pozorištu u Zrenjaninu odigrana je pre 183. godine.  

15. oktobra u 20 časova premijera predstave "Slika nepoznatog" u režiji Nikole Zavišića, rađena u kooprodukciji sa Sterijinim pozorjem.

"Meni je veoma drago što je Sterijino pozorje prepoznalo našu želju za radom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nadam se da će predstava doživeti uspeh i van granica naše zemlje, naročito jer smo šansu dali i mladim glumcima koje publika do sada nije imala priliku da vidi kao što su Sara Simović i Stefan Starčević", rekao je za RTV direktor NP "Toša Jovanović", Dejan Karlečik.

Nakon ove premijere planirana je i jedna na lutkarskoj sceni. Predstava "Pradevojčica" biće izvedena krajem novembra. Do kraja godine pozorišna publika u Zrenjaninu uživaće u još nekoliko premijera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.