SVUDA JE BILO KRVI, IZGLEDALO JE KAO MLEVENO MESO Ispovest Terezinog sina - otkrio detalje masakra u Zrenjaninu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 16:10

"SVUDA JE BILO KRVI, IZGLEDALO JE KAO MLEVENO MESO" Ispovest Terezinog sina - otkrio detalje masakra u Zrenjaninu

Tereza P. u utorak je u Zrenjaninu u porodičnoj kući najpre lekovima uspavala supruga Srđana (42), zatim ga izbola nasmrt, pa mu motornom testerom odsekla noge i genitalije, koje je onda stavila u lonac i na šporet.

Njen sin, Damir Ljutić, rekao je da je ona bila duševni bolesnik, kao i da je imala neki gnev prema njemu i da je bila ljubomorna na njega.

Damir je objasnio da je taj dan trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se nađe sa sestrom, da piju kafu, kao i da ga je ona hitno nazvala i rekla da je mama ubila Srđana.

- Ona ga je ubola u sobi, on je uspeo da pobegne do dnevne, i viknuo da zovu hitnu. Jedva smo je naterali da otvori vrata. Nismo je razumeli šta govori. Čuli smo samo da nešto govori, ali ne jasno. Zapretio sam joj da ću zvati policiju da bi otvorila vrata – kaže Damir.

Kako kaže, čuli su zvuk motorne testere.

- Sestra mi je rekla da ona planira njega da iseče. Kada smo ušli unutra videli smo njegove noge na podu, stopala. Bila je lokva krvi svuda po sobi, izgledalo je kao mleveno meso. U kući je bio mrkli mrak – rekao je Damir.

Kako kaže, Tereza je duševni bolesnik, dodaje da je imala neki gnev prema njemu i da je bila ljubomorna na njega.

- Ona je i ranije njemu palila krevet, izazivala je požare – rekao je Damir.

Istakao je da je uvek volela da gleda morbidne stvari, gledala je psihološke trilere, živela je za to.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.