SESTRICA PRVA VIDELA DA JOJ JE BRAT STRADAO, VIKALA JE “TATA, TATA”: Borča i dalje u šoku, tragovi krvi još uvek na kući

Izvor: Telegraf.rs, 01.Avg.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SESTRICA PRVA VIDELA DA JOJ JE BRAT STRADAO, VIKALA JE “TATA, TATA”: Borča i dalje u šoku, tragovi krvi još uvek na kući

Dan posle tragedije u Borči, na mestu gde je porodica Nikolić trebalo da otvori pekaru, i gde je sinoć nastradao nesrećni dečak D. N. (5), muk.

- Na istom mestu bila je ranije pekara. Nju je držao vlasnik kuće, sve dok se nije razboleo. Kada se razboleo iznajmio je Nikoliću, sa sve mašinama koje su potrebne za rad pekare - rekla je komšinica, i dodala.

Nikolići su podstanari, došli su iz Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i žive u Kotežu. Komšinica je u šoku, kaže da ne može da veruje da se nešto ovako desilo.

Foto: Telegraf

- Nisam mogla sinoć da idem tamo, u totalnom sam šoku. Ne daj Bože nikome. Valjda su svi bili u istom prostoru, a kako je u tu mašinu upao niko ne zna. Verovatno je trenutak u pitanju - kaže potresena komšinica.

Druga komšinica kaže da je čula devojčicu kako vrišti "tata, tata", a zatim i oca koji viče "sine, sine"...

Ona dodaje da još čuje vrisak sestre preminulog mališana.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.