HTEO JE DA BUDE PEKAR KAO TATA Ovo je mali andjeo koji je nastradao u Borci

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO JE DA BUDE PEKAR KAO TATA Ovo je mali andjeo koji je nastradao u Borci

U nesrećnom trenutku u pekari su bili prisutni i roditelji nastradalog dečaka, međutim, oni nisu primetili kada je dečak ušao u mašinu

Petogodišnji Dušan N. stradao je u nedelju oko 19.30 sati u beogradskom naselju Borča kada je upao u mešalicu za hleb u još neotvorenoj pekari “Nikolić MDO” i na mestu poginuo.

Velika tragedija dogodila se pred očima osmogodišnje Dušanove sestre, koja je u očaju dozivala oca Radišu.

- Komšinica mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ispričala kako je videla da otac iznosi dečaka. Bio je sav krvav, van sebe, a ona ga je pitala “je l živ?” On je samo odmahnuo glavom i rekao “ne” – priča komšinica Nikolićevih.

Prema njenim rečima, majka malog Dušana je sela na prag, čupala kosu i prizivala mrtvo dete. Malena sestra, koja je bila svedok užasa, stalno je pitala “gde je moj bata, gde je moj bata?”

Inače, malog Dušana je mašina ubila na licu mesta, smrskavši mu lobanju i unutrašnje organe.

Foto: Facebook/Radisa Nikolic

Hitna pomoć je odmah stigla na mesto nesreće, međutim, dečaku nije bilo spasa.

Foto: Facebook/Radisa Nikolic

Njegova porodica, koja je, inače, iz Koteža, trebalo je da otvori pekaru u kojoj se dogodila ova nezapamćena tragedija. U nesrećnom trenutku u pekari su bili prisutni i roditelji nastradalog dečaka, međutim, oni nisu rimetili kada je dečak ušao u mašinu.

Na fejsbuk profilu njegovog oca okačene su fotografije na kojima on ponosno pokazuje kako njegov mališan mesi testo i od njega pravi predivne poslastice.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.