Izvor: Pančevac-online.com, 20.Nov.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored sedmog i osmog stonoteniskog kola

Sedmo i osmo stonotenisko kolo igra se 7. i 8. decembra. U Super ligi Srbije za stonotenisere će Unirea igrati u Zrenjaninu protiv Banata, kao i kod kuće protiv Radničkog iz Novog Sada.

Stonoteniserke Uniree se u Super ligi Srbije 7. decembra u 16. časova u Uzdinu sastaju protiv Vršca a u 11. časova istog dana protiv Vojvodine 2011 iz Novog Sada.

Spartak se u Prvoj ligi Srbije 7. decembra u 18. časova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Debeljači sastaje protiv Vojvodine 2011 iz Novog Sada, dok sutradan putuje u Temerin na megdan istoimenom klubu.

Igraju se i mečevi Druge lige Srbije grupa Sever za stonoteniserke. Sedmog decembra stonoteniserke Doline igraju u Skorenovcu protiv Dože a Skorenovčanke sutradan 8. decembra dočekuju Slaviju. Dolina u osmom kolu dočekuje 8. decembra Panon iz Novog Sada a Slavija igra dan ranije, 7. decembra, kod kuće protiv Tornada iz Mihajlova.

Stonoteniseri Slavije su završili jesenji deo šampionata u Banatskoj ligi na šestom mestu sa 6 osvojenih bodova.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.