Izvor: RTV 5, 28.Jun.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni momak stabilno (video)

Ranjeni dvadestogodišnji momak Ž. M, iz Zrenjanina, koji je zadobio najteže povrede u pucnjavi na Kosovu, nakon zbrinjavanja u Prokupačkoj bolnici, hitno je oko podneva prebačen u niški Klinički centar.
Dijagnostikovana mu je ustrelna rana od metka, koji je preko butine, kroz karlicu, dospeo do vrha polnog organa ranjenog mladića, saopštio je za Televiziju 5, Marko Smiljković, koorinator za odnose sa javnošću niškog Kliničkog centra.
Momak nije životno ugrožen, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << vitalno je stabilan, i spreman za operaciju. Operacija će biti obavljena na niškoj urologiji, pod vodjstvom doktora Branka Potića, saopštavaju u Kliničkom centru u Nišu.
Kako nezvanično saznajemo, policija je odmah po prijemu pacijenta stigla u Klinički centar, i saslušani su lekari koji su primili pacijenta. On je jedini pacijent iz grupe ranjenih na Kosovu, koji je prebačen na nišku kliniku, ostali su zbrinuti u bolnicama u Prokuplju i Kuršumliji. 

Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.