Radnički gostuje Proleteru, Gaćinović očekuje reakciju ekipe

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2021, 21:59

Radnički gostuje Proleteru, Gaćinović očekuje reakciju ekipe

Nakon što su u prvih pet utakmica prolećenog dela prvenstva zabeležili samo jednu pobedu, fudbaleri Radničkog će u okviru 25. kola gostovati ekipi Proletera. Utakmica u Zrenjaninu igra se od 16:05 u sredu, 3. marta.

U duel dve ekipe, koje na tabeli odvajaju samo dva boda, oba tima ulaze posle poraza u prošlom kolu. Nišlije su na "Čairu" poražani od Spartaka rezultatom 1:0, dok se Proleter >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nije baš lepo proveo na "Marakani", gde je ubedljivo poražen od Crvene zvezde rezultatom 4:0.

Radnički je u prvom delu sezone savladao ekipu iz Novog Sada rezultatom 2:0, ali je taj meč kasnije registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist niškog tima, jer su Novosađani napravili veliki propust i izvršili nedozvoljenih šest izmena na utakmici.

Šef strućnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović se posle utakmice sa Spartakom izvinio sportskoj javnosti Niša, a pred gostovanje Proleteru on očekuje reakciju svoje ekipe.

Svesni smo činjenice da smo puno toga zabrljali u prolećnom delu prvenstva i ne bežimo od toga. Sami smo za to krivi i na nama je sada da to ispravimo dobrim rezultatima. Prioritet je pronaći dobitnu kombinaciju i operemo fleke koje smo napravili u poslednje vreme. Potrebno je da pogledamo istini u oči i da pokažemo pravu reakciju- rekao je Gaćinović.

Strateg Nišlija već dugo radi u srpskom fudbalu pa dobro poznaje i respektuje svog rivala.

To je čvrsta i izuzetno disciplinovana ekipa. Njihovi mečevi uglavnom ne donose puno golova i pred nama je izuzetno zahtevan meč. Moramo biti na maksimumu svih 90 minuta, dobro smo ih analizirali i znamo šta nam je činiti- zaključio je Gaćinović.

Problem za "Real sa Nišave" biće i nedostatak levog beka Nikole Stankovića, koji se povredio protiv Spartaka, ali se u tim vraćaju Todor Petrović i Filip Kasalica.

Duel na stadionu "Karađorđe" u sredu 3. marta počinje u 16:05, a utakmica će biti direktno prenošena u multiprenosu televizije Arenasport.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.