Pucano na blindirano vozilo

Izvor: B92, 20.Dec.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na blindirano vozilo

Beograd, Novi Sad -- U pucnjavi na blindirano vozilo za prevoz novca koja se dogodila na Beogradskoj petlji u blizini Novog Sada nije bilo povređenih. Policija traga za napadačima.

Incident se dogodio na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za autoput Subotica-Beograd, kada su dvojica maskiranih napadača oko 10 sati pucala na vozilo kojim je transportovan novac iz jedne banke.

Napadači su izašli iz automobila koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je presreo transport novca i zapucali, a kada je vozač blindiranog vozila krenuo unazad, ispalili su još nekoliko hitaca, a zatim pobegli, navodi se u saopštenju.

Prema prvim informacijama, izbušene su gume i neka stakla na vozilu za prevoz novca.

Posle incidenta, razbojnici su se uputili ka mestu Ilok kod Titela, gde je policija pronašla zapaljeno vozilo koje je najverovatnije korišćeno u pokušaju pljačke.

Nedugo zatim očevici kažu da su videli dvojicu muškaraca u vojnikčkim uniformama sa automatskim oružjem kako pokušavaju da čamcem pređu Tisu.

Odmah je podignut i helikopter MUP-a Srbije koji se uključio u potragu, kao i sve policijske ispostave. Nezvanično, u vozilu je bila velika količina novca namenjenog ekspoziturama jedne banke (NLB) u južnobačkom okrugu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Zimske gume

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnji na blindirano vozilo

Izvor: RTS, 20.Dec.2012

U pucnjavi na blindirano vozilo za prevoz novca u blizini Novog Sada nije bilo povređenih. Policija traga za napadačima...Na Zrenjaninskom putu, dvojica maskiranih napadača pucala su jutros na vozilo kojim je transportovan novac iz jedne banke. Policija za njima intenzivno traga...Do napada je došlo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.