Preminuo otac Duška Tošića

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo otac Duška Tošića

Milorad Tošić, otac srpskog reprezentativca i supruga Jelene Karleuša, Duška Tošića, preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Kako javljaju domaći mediji, fudbalera je vest dočekala u Srbiji. Sahrana će se održati u njegovom rodnom selu, najverovatnije u četvrtak. Tošićevi roditelji, uprkos velikom bogatstvu svog sina, živeli su skromno, u selu u kome je on načinio svoje prve fudbalske korake. Iako im je sagradio kuću, trudili su se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << ne privlače pažnju na sebe. “Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga,” ispričao je Milorad novinarima Kurira pre izvesnog vremena.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Fudbal

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića!

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2018

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića! Milorad Tošić preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Fudbalera je vest dočekala u Srbiji...Milorad Tošić, otac srpskog reprezentativca Duška Tošića i svekar pevačice Jelene Karleuše, preminuo je danas...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.