Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića!

Izvor: Svet plus, 19.Sep.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića!

Preminuo otac srpskog reprezentativca Duška Tošića! Milorad Tošić preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Fudbalera je vest dočekala u Srbiji.

Milorad Tošić, otac srpskog reprezentativca Duška Tošića i svekar pevačice Jelene Karleuše, preminuo je danas nakon kraće bolesti u selu Orlovat nadomak Zrenjanina. Kako javljaju domaći mediji, fudbalera je vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dočekala u Srbiji. Sahrana će se održati u njegovom rodnom selu, najverovatnije u četvrtak.

Duškovi roditelji, živeli su skromno, u selu u kome je on načinio svoje prve fudbalske korake. Iako im je sin sagradio kuću, trudili su se da ne privlače pažnju na sebe. Pre izvesnog vremena Milorad Tošić je rekao za Kurir:

"Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju. Ali, da ne pričam više, grdiće me supruga."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.