Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023, 09:39

Predstavljanje međunarodnog Erasmus plus projekta „Train2Sustain" u Zrenjaninu

Predstavljanje Erasmus plus projekta pod nazivom „Train2Sustain" održaće se u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanina, u petak, 28. aprila, sa početkom u 11 h. Radi se o prvom Erasmus plus projektu u kojem Muzej učestvuje, u saradnji sa partnerskim organizacijama: „Art Mine" (Austrija), „Gain&Sustain: Europe" (Austrija), „Zveza Mink Tolmin" (Slovenija) i „Solidarity tracks" (Grčka).
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavljanje projekta koji se bavi uticajem pandemije Covid-19 na institucije kulture u Narodnom muzeju Zrenjanin

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023

ZRENJANIN – Predstavljanje Erasmus plus projekta pod nazivom „Train2Sustain“ održaće se u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanina, u petak, 28. aprila, sa početkom u 11 h. Iz Narodnog muzeja objašnjavaju da je u pitanju prvi Erasmus plus projekat u kojem Muzej učestvuje, u saradnji sa partnerskim...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.