Predstave zrenjaninskog pozorišta u Velikoj sali Kulturnog centra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 11:26

Predstave zrenjaninskog pozorišta u Velikoj sali Kulturnog centra

Zbog oštećenja krova na zgradi, zrenjaninsko Narodno pozorište "Toša Jovanović", privremeno je obustavilo igranje predstava na svojoj sceni, a kako su najavili predstave će biti izvođene u Velikoj sali Kulturnog centra.

Tako će Dramska scena u petak, 6. novembra u 20 časovaizvesti predstavu "Nemam da platim i neću da platim", Daria Foa, u režiji Miloša Jagodića, dok je 13. novembra na repertoaru predstava "Večera budala",Fransisa Vebera u režiji Olivere Đorđević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što će biti i 50. izvođenje.

Kako je najavljeno, Lutkarska scena će, u nedelju, 8. novembra od 18 časova, izvesti predstavu "Ježeva kućica", po motivima Branka Ćopića, čiju režiju potpisuje Lilijana Ivanović.

15. novembra od 18 časova, Lutkari će izvesti predstavu "Divljožder ili zašto ne želim da odrastem", autora Jovana Carana.

U pozorištu napominju da je zbog uvedenih epidemioloških mera nošenje maske, dezinfekcija ruku i držanje distance obavezno.Pored toga,sve zainteresovane gledaoce mole da karte rezervišu isključivo putem telefona biletarnice 023/560-136 ili lično na biletarnici i da ih preuzmu na biletarnici pozorišta u toku nedelje, a ne na dan igranja predstave, jer se tada karte neće prodavati zbog epidemioloških mera koje ograničavaju boravak ljudi u zatvorenim prostorijama, a koje su donete kako bi onemogućile nebezbedna okupljanja i smanjile verovatnoću zaražavanja kovidom-19.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.