Pred zrenjaninskim odbornicima 20 tačaka, na prvom mestu - voda za piće

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 10:04

Pred zrenjaninskim odbornicima 20 tačaka, na prvom mestu - voda za piće

Juče je održana osma sednica Skupštine grada Zrenjanina, a na dnevnom redu našle su se odluke iz komunalne oblasti i izveštaji o poslovanju i radu javnih preduzeća i ustanova

Naime, kako prenosi RTV Santos, našlo se nekoliko odluka iz komunalne oblasti, razmatrani su izveštaji o poslovanju radu javnih preduzeća i ustanova i usvojeno je nekoliko kadrovskih rešenja.

Gradonačelnik Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Simo Salapura rekao je da su odbornici razmatrali dvadeset tačaka i da on, kao jednu od najznačajnijih tačaka, ocenjuje usvajanje Predloga Odluke o izmenama Odluke o snabdevanju vodom za piće, prečišćavanju i odvođenju atmosferskih i otpadnih voda, koja se odnosi na proširenje nadležnosti JKP “Vodovod i kanalizacija” koje će se uz održavanje vodovodne i kanalizacione mreže, kako je bilo do sada, ubuduće baviti i izgradnjom i rekonstrukcijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.