Poraz košarkaša Zdravlja

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Feb.2015, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz košarkaša Zdravlja

Košarkaši Zdravlja poraženi su u utakmici 16. kola Druge lige Srbije u duelu sa Protelerom iz Zrenjanina rezultatom 75:98, po četvrtinama 10:27, 25:16, 14:30, 26:25.

Utakmica je odigrana u leskovačkom Sportskom centru Dubočica pre više od 1.000 gledalaca.

Zrenjaninci su odlično otvorili utakmicu i prvu četvrtinu ubedljovo rešili u svoju korist, ali su Leskovčani u drugom periodu uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << se "vrate u meč". Na početku drugog poluvremena domaći košarkaši stižu na korak od preokreta (21. minut 39:43), ali od tog trenutka gosti preuzimaju punu kontrolu nad dešavanjima na terenu i na kraju stižu do obedljive pobede.

Posle 16. kola Zdravlje zauzima 8. mesto na tabeli Druge lige Srbije sa 25 osvojenih bodova i učinkom od 9 pobeda i 7 poraza. U 17. kolu Zdravlje u Novom Sadu igra sa domaćom ekipom Vojvodine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.