Počinju radionice za podršku ženskom preduzetništvu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Apr.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju radionice za podršku ženskom preduzetništvu

BEOGRAD - Edukativne radionice „Podrška ženskom peduzetništvu“ biće organizovane ovog proleća u nekoliko gradova Srbije – Zrenjaninu, Užicu, Leskovcu, Šapcu, Kraljevu, Zaječaru, Somboru i Beogradu.


Njihov cilj je da se, u godini preduzetništva, žene u našoj zemlji upoznaju sa mogućnostima i izazovima pokretanja i uspešnog vođenja sopstvenog posla.

Takođe je neophodno da se upoznaju i sa servisima, uslugama i finansijskom podrškom koju im država nudi, kako bi se podstaklo ekonomsko osnaživanje žena i žensko preduzetništvo, otvaranje novih radnih mesta, povećaćala zaposlenost žena i dao doprinos razvoju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Podrška ženskom preduzetništvu

Izvor: Danas, 23.Apr.2016

Beograd - Serija edukativnih radionica "Podrška ženskom preduzetništvu", koje će u narednih mesec i po dana biti organizovane širom Srbije, ima za cilj da se u godini preduzetništva žene upoznaju sa mogućnostima i izazovima pokretanja i uspešnog vođenja sopstvenog posla, kao i servisima, uslugama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.