Po 14. put: Oglašena prodaja imovine mega marketa Ziper

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po 14. put: Oglašena prodaja imovine mega marketa Ziper

Novi Sad -- Privredni sud u Novom Sadu oglasio je četrnaestu prodaju imovine mega marketa Ziper doo iz Novog Sada, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 15. novembar.

Planirana je prodaja sedam imovinskih celina, klanične opreme i opreme za market, odnosno objekata ovog preduzeća u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru, piše portal Soinfo.

Procenjena vrednost nekadašnjeg mega marketa Ziper na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Staparskom putu u Somboru je 256,35 miliona dinara, odnosno gotovo 2,2 miliona evra.

"Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača", piše u javnom pozivu, prenosi portal.

Kako je objavljeno u oglasu, zainteresovani kupac za objekat u Somboru, u četrnaestom pokušaju prodaje, mora uplatiti depozit od 51,271 miliona dinara ili nešto preko 435 hiljada evra.

Površina bivšeg tržnog centra je više od 6.500 kvadratnih metara i nalazi se na parceli od preko 2,5 hektara.

Tržni centar u Somboru otvoren je krajem 2006, a stečaj u ovom preduzeću je proglašen početkom 2010. godine

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.