Čanak potpisao zahtev da se Knežević brani sa slobode

Izvor: Blic, 18.Okt.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak potpisao zahtev da se Knežević brani sa slobode

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak potpisao je danas u Zrenjaninu zahtev da se gradonačelniku Goranu Kneževiću ukine pritvor i omogući odbrana sa slobode.



"To je elementaran civilizacijski čin. Drugo, sve više se pitam kome je to stalo da Zrenjanin ne funkcioniše, da jedna dobra i ugledna sredina u Vojvodini dođe u poziciju da se stavlja pod policijsku lupu i u njoj počinju istrage koje se uglavnom završe u Zrenjaninu, a ne odu tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je ključ korupcije i kriminala u ovoj zemlji, a to je Beograd", rekao je Čanak novinarima.

Lider LSV, čija je stranka članica vladajuće koalicije, najavio je da će na sledećoj sednici Vlade Srbije zatražiti objašnjenje o svemu što se dogodilo u Zrenjaninu. Prema njegovim rečima, takvo postupanje u Zrenjaninu "služi samo tome da se onemogući jedva postignut početak razvoja Zrenjanina kao jednog od najvažnijih gradova u Srbiji".

"Mislim da je to nedopustivo i mi ćemo se tome najoštrije suprotstaviti. Pravosudni organi neka rade svoj posao, ali neka ga rade, ne da služe samo isključivo za nekakve podzemne obračune, a ja ovu hajku protiv Gorana Kneževića i ne vidim drugačije, nego kao neki tip obračuna za koji čak ne znamo ni odakle ide", kazao je Čanak.

Knežević i pojedini funkcioneri gradske uprave Zrenjanina uhapšeni su 1. oktobra i osumnjičeni za nameštanje tendera i finansijske malverzacije u tom gradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak za ukidanje pritvora Goranu Kneževiću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2008

ZRENJANIN - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak potpisao je danas u Zrenjaninu zahtev da se gradonačelniku Goranu Kneževiću ukine pritvor i omogući odbrana sa slobode..."To je elementaran civilizacijski čin. Drugo, sve više se pitam kome je to stalo da Zrenjanin ne funkcioniše,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Čanak traži da se Knežević brani sa slobode

Izvor: Kurir, 19.Okt.2008, 03:37

ZRENJANIN, 18. oktobra (Tanjug) - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak potpisao je danas peticiju kojom se traži da se uhapšenom gradonačelniku Zrenjanina Goranu Kneževiću ukine pritvor i da mu se omogući odbrana sa slobode. Knežević se nalazi u pritvoru u Specijalnom odeljenju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.