Izvor: Blic, 19.Avg.2023, 20:28

"PUCA STAKLO, OKO GLAVE MI LETE CIGLE" Zamolili komšije da smanje muziku, oni im DEMOLIRALI IMANJE: Bračni par kod Zrenjanina u strahu, oko kuće nađene i čaure od metaka!

- Ne mogu da uđem u sopstvenu kuću od straha, kako krene da pada mrak ponovo su mi pred očima cigle koje mi lete oko glave. Policija radi na tome, ali moj strah ne mogu da otklone - vidno potresena priča Rozalija Husar (68) iz Novog Itebeja kod Zrenjanina. Kako svedoči za "Blic", ona i njen suprug Janoš (72) žive u neprekidnom strahu od prošle srede, kada je grupa muškaraca u nepredvidivom naletu demolirala njihovu kuću.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.