[POSTANI PILOT] Upis nove klase 15. septembra: Aeroklub „Zrenjanin“ zove sve koji su zainteresovani da postanu Sportski Piloti

Izvor: TangoSix.rs, 12.Avg.2021, 09:57

[POSTANI PILOT] Upis nove klase 15. septembra: Aeroklub „Zrenjanin“ zove sve koji su zainteresovani da postanu Sportski Piloti

Aekolub „Zrenjanin“ baziran na aerodormu Ečka kod Zrenjanina objavio je danas početak svog trećeg po redu kursa za dozvolu sportskog pilota za 15. septembar. Prijavite se putem broja telefona + 381 65 2071984 ili na e-mail office@aeroecka.com
– Nakon prolećnog PPL kursa ponovo organizujemo letačku obuku kojom se ulazi u svet generalne avijacije. Poverenje našoj školi i profesionalcima koji je vode na prethodnom kursu dalo je devetoro đaka od kojih su svi bezbedno >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << samostalno poleteli, leteli i dobili svoje dozvole Sportskog pilota, popularno PPL.
Novina je da upisom PPL kursa 15. septembra postajete članovi „Aero Ečka Prority Club“ programa kojim se dobijaju značajne pogodnosti kao što je 5% popusta na „time building“ nakon završene obuke.
Nastavljamo sa misijom da PPL obuka bude što pristupačnija. i time zelimo da izazeđemo u susret budućim kolegama, rekreativnim ili profesionalnim pilotima koji u svet letenja ulaze upravo dozvolom sportskog pilota.
„Letenje će uvek biti po dogovoru, avioni i instruktori na raspolaganju a vaše će biti samo da dođete na aerodrom i naučite da letite.“ / Foto: Aerodrom Ečka Želimo da na zrenjaninski aerodrom privučemo nove letače koji će iz prve ruke videti kako smo ga preporodili u poslednje tri godine. – kaže za Tango Six pilot instruktor i direktor aerodroma Pavle Marković.
Marković kaže da je Ečka danas po izgledu i organizaciji potpuno novi aerodrom i da je treća PPL klasa koja će početi sa obukom 15. septembra dokaz svakodnevnog truda koji se ulaže u uslove i standarde kvaliteta:
– Naši novi kandidati leteće na bezbednim i pouzdanim avionima Cesna 172. Sredili smo im enterijer do savršenstva, ugradili smo i malo napredniju avioniku za ovaj tip letelice. Želimo da uz iskusan i kvalitetan instruktorski kadar, besprekorno održavane avione pokažemo da smo spremni da ispunimo i svoje najstrožije standarde – letenje će uvek biti po dogovoru, avioni i instruktori na raspolaganju a vaše će biti samo da dođete na aerodrom i naučite da letite. –
Kao budući „pipielovci“ počinjete svoju obuku u trajanju od mesec dana u učionici u Beogradu. Zatim prelazite na aerodrom Ečka kod Zrenjanina, pijete kafu ili sok u bašti Eskadrila bara dok čekate na svoj red kako bi leteli iznad verovatno najlepše ravnice u Srbiji.
Prijavite se na kurs za sportskog pilota putem broja telefona +381 65 2071984 ili na e-mail office@aeroecka.com.
The post [POSTANI PILOT] Upis nove klase 15. septembra: Aeroklub „Zrenjanin“ zove sve koji su zainteresovani da postanu Sportski Piloti appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.