Otvoreno osam biračkih mesta

Izvor: Press, 11.Apr.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno osam biračkih mesta

Osam biračkih mesta, u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i Zvezdari, na ponovljenim predsedničkim izborima, otvorena su u 7h.
Foto:B92.net
Biračka mesta se zatvaraju u 20.00 sati, a pravo glasa ima 9.851 birač.
Odštampano >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je 9.900 glasačkih listića, od čega je 49 rezerva glasačkih listića od 0,5 odsto od konačnog broja birača na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje.

Izbori će biti ponovljeni na biračkom mestu broj 77 (MZ "Mirijevo" na teritoriji opštine Zvezdara), na biračkom mestu broj 11 (Dom kulture, Klek u opštini Zrenjanin), biračkom mestu 48 (OŠ "Branko Radičević", Uljma na teritoriji grada Vršca), na biračkom mestu 11 (Klub penizonera, Glogonj na teritoriji grada Pančeva).

Ponavljanje izbora biće i na biračkom mestu 11 (OŠ "Sveti Sava", Bačka Panaka), na biračkom mestu broj 5 (zgrada prve mesne zajednice u Vrbasu), na biračkom mestu broj 18 (Osnovna škola, Jelenac na teritoriji opštine Topola) i na biračkom mestu broj 10 (Osnovni sud u Kraljevu).

Glasački listići štampani su sa jednom, dve, tri ili četiri jezičke varijante, identični su onima sa izbora 2. aprila, sa naznakom da su izbori ponovljeni.

Glasački listići biće led sive boje, a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na hartiji rezedo boje.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Press...






Povezane vesti

CRTA: Do 10.00 glasalo devet odsto birača na ponovljenim izborima

Izvor: Beta, 11.Apr.2017

Do 10.00 časova na osam biračkih mesta na kojima se ponavlja glasanje na predsedničkim izborima biračko pravo iskoristilo je devet odsto gradjana, saopštila je nevladina organizacija za praćenje izbora CRTA  -  "Gradjani na straži".Ukupan broj birača koji može da glasa na tih osam biračkih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.