Izvor: BalkanRock.com, 12.Maj.2021, 12:18

Otvoren konkurs za novu generaciju Rok kampa za devojčice

Otvara se konkurs za novu generaciju mladih rokerki! Peti Rok kamp za devojčice biće održan u avgustu ove godine u izmenjenom formatu – organizacioni tim, zajedno sa mentorkama posetiće tri grada u Srbiji (Zrenjanin, Užice i Niš) i organizovati dnevne radionice uz poštovanje svih epidemioloških mera. Konkurs za novu generaciju biće otvoren od 10. maja […] The post Otvoren konkurs za novu generaciju Rok kampa za devojčice first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo konkurs za novu generaciju polaznica "Rok kampa za devojčice"

Izvor: B92, 12.Maj.2021

Otvara se konkurs za novu generaciju mladih rokerki. Peti Rok kamp za devojčice biće održan u avgustu ove godine u izmenjenom formatu – organizacioni tim, zajedno sa mentorkama posetiće tri grada u Srbiji (Zrenjanin, Užice i Niš) i organizovati dnevne radionice uz poštovanje svih epidemioloških...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.