Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2021, 08:01

Rise Against objavili još jednu pesmu sa budućeg albuma

Američki pank-rok sastav Rise Against predstavili su novu pesmu “The Numbers” koja će se naći na njihovoj predstojećoj ploči “Nowhere Generation”. Novi album trebalo bi da bude objavljen 4. juna za Loma Vista etiketu, a u pitanju je njihovo deveto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “Wolves” iz 2017. godine. Ovo je drugi singl sa nadolazećeg […] The post Rise Against objavili još jednu pesmu sa budućeg albuma first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

U prodaji je “More”, novi album Đure i mornara

Izvor: BalkanRock.com, 13.Maj.2021

Četvrti album benda “Đura i mornari” pod nazivom “More” objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music. “Album ’More’ smo spremali tri godine u studiju Burda. Bio je to veoma kompleksan i ozbiljan umetnički proces koji je rezultirao sa jedanaest novih pesama“ kaže Vladimir Đurić...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.