Oružjem Protivu Otmičara razoružalo Aleksinčane

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Nov.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružjem Protivu Otmičara razoružalo Aleksinčane

Oružjem protivu otmičara ponovo svira. Ovaj zrenjaninski pop-pank bend vrlo popularan početkom devedesetih ponovo se vratio na scenu, ponovo sa novom pevačicom koje su se neprestano menjale kroz čitavu karijeru grupe.

Duša benda je i dalje Nikola Pavković koji u novoj postavi svira bas gitaru, a oko njega podmlađena ekipa Pavle, Nebojša i mlada ambiciozna pevačica Jovana koja se nije ni rodila kad je >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << izašao prvi album benda. Ovo je kako kažu članovi benda treći ozbiljan povratak „Otmičara“ na muzičku scenu Srbije .

Svirka u Domu omladine je počela oko 23 časa i na samom startu bend je svirao poznate stvari “Panika”, “Ptica“, “Samo svoja“, “Moja soba“ i to sve ujednom dahu bez pauze između pesama. Kasnije su se ređale stvari “Januar“, “Baš me briga“, “1000“ i druge. Za sam kraj ostavili su novu stvar za koju je i nedavno izašao spot – “Progutaj me“ a potom su usledili hitovi „Izabela“, “Saša Ajdanov“, “U mraku“, “Tik –tak“ i naravno „Mladiću moj“.

Bend je inače imao zanimljiv bis sa poznatim svetskim obradama benda The Cure „In between days“, “Boys don’t cry“, “Help“ i za sam kraj “Miki Miki“.

Nakon dvočasovne svirke moglo se zaključiti da je bend uvežban, homogen i raspoložen da povrati stari ugled. Otmičari su željni svirke, druženja sa fanovima i čini se da je ovo ona konačno dobitna kombinacija ovog zrenjaniskog sastava, koji na žalost mora da svoju priču pokrene ispočetka, baš kao na samom početku karijere i povrati staru poziciju na srpskoj rok sceni.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.