Optuženi kradljivci zlata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi kradljivci zlata

ZRENJANIN -

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Ahmedina K.(37), Vahidina M.(30) i Dragane D.(43), svi iz Sarajeva, zbog teške krađe u saizvršilaštvu, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Tužilaštvu.

Prema navodima optužnice, "sarajevska trojka“ je počinila više teških krađa. Uhapšena je u Zrenjanjinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prilikom krađe u zlatari "Mališa", u noći između 17. i 18. novembra.

Oni se terete da su nasilno otvorili i opljačkali metalnu kasu sa zlatnim nakitom, vlasništvo oštećenog M. S, ukupne vrednosti 2,7 miliona dinara. Kradljivci su uhapšeni u akciji policije posle pokušaja nasilnog otvaranja drugog sefa.

Pre „posete“ Zrenjaninu, „sarajevska trojka“ je 30. septembra 2010. godine počinila krađu nakita i novca u zlatari "Dabović" u Užicu, ukupne vrednosti 80.000 evra.

U toku noći, između 16. i 17. novembra, optuženi su se našli u Kraljevu, gde su, posle krađe u dva butika, iz sefa zlatare "Atrijum" odneli nakit ukupne vrednosti 750.000 dinara.

Troje optuženih su u pritvoru od 18. novembra 2010. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužnica zbog napada na policajca

Izvor: Blic, 24.Jan.2011

Osnovni javni zužlalacu Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Siniše S.(31) iz Jarkovca zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršnju službene dužnosti, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u Tužilaštvu...Prema navodima iz optužnice, do napada na službeno lice došlo je...

Nastavak na Blic...

Podignuta optužnica protiv "sarajevske trojke" zbog pljački

Izvor: Glas javnosti, 25.Jan.2011, 07:07

ZRENJANIN - Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je optužnicu protiv Ahmedina K. (37), Vahidina M. (30) i Dragane D.(43), svi iz Sarajeva, zbog teške krađe u saizvršilaštvu, saopšteno je na konferenciji za novinare u Tužilaštvu...Prema navodima optužnice, "sarajevska trojka" je počinila...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.