On je zvezda filmova za odrasle i ponosni Srbin, niže uspehe u Americi, a evo šta mu kaže supruga psihološkinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:54

On je zvezda filmova za odrasle i ponosni Srbin, niže uspehe u Americi, a evo šta mu kaže supruga psihološkinja

On je posle Đokovića najveći ambasador Srbije u svetu.

Srbin Milan Ponjević poznatiji kao "Lanmi Majami", odlučio je da gradi svoju karijeru preko okeana. Ovaj mladić gradi uspehe u Americi kao glumac u filmovima za odrasle.

Rođen je u Zrenjaninu, gde je i odrastao, a još od malena imao je ambicije da deluje upravo u p*rno industriji, otkrio je jednom prilikom.

Koliko god p*rno glumice i glumci ponekad jesu tabu tema u svakodnevnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu, trebalo bi jasno postaviti da je to posao kao i svaki drugi. Svako eksploatiše ono čim najbolje raspolaže. Nekada je reč o mozgu, a nekada o veštinama. S tim u vezi, ako banalizujemo stvari ono što je Novak Đoković u sportu, odnosno najuspešniji Srbin na svetu, upravo je to Lanmi u p*rno industriji.

- Prvi "p*rno film" sam pogledao u petom razredu osnovne škole i tačno se sećam svog oduševljenja i divljenja prema tom filmskom žanru. Istog momenta sam se zaljubio u to i znao da želim time da se bavim "kad porastem". Od tog trenutka ništa drugo me nije tako privlačilo kao proizvodnja filmova za odrasle. Duboko u sebi sam znao da sam stvoren za taj posao i da ako se budem bavio nekim drugim poslovima da neću biti zaista srećan i ispunjen - otkriva glumac.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

On kaže da je u Holivud otišao kao student, ali sa ciljem da ostvari svoj san.

- U Ameriku sam došao kao student preko jednog  programa sa ciljem da tamo ostanem i probam da ostvarim svoj san, tačnije da postanem p*rno glumac. Oduvek sam imao jasnu viziju i cilj - rekao je on.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

Do prvog projekta, nije mu trebalo puno, otkrio je.

- Nije mi trebalo puno vremena da uđem u industriju. Napravio sam nalog na sajtu S*ksiDžobs i veoma brzo nakon toga sam dobio dosta ponuda za poslove. Otišao sam na prvo snimanje i ostalo je istorija - navodi Ponjević.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

- Retko ko se u industriji za odrasle smatra "zvezdom". Isto kao što u mainstream industriji nije zvezda svako ko glumi u filmu. Daleko sam ja od zvezde. Ja sam trenutno samo zanatlija, izvođač p*rnografskih radova, na početku karijere. Mislim da se status "velikih" stiče godinama, kontinuitetom, kvalitetom, prepoznativošću i dobijanjem važnih nagrada i priznanja na festivalima. Pored toga poželjno je ići korak dalje i aktivirati se u drugim industrijama kao što su na primer mainstream filmska industrija, muzička industrija, modna industrija - kaže on.

Milan ističe da se trudi da prezentuje Srbiju u najboljem svetlu kada god se za to ukaže prilika.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

- Redovno me svi pitaju "odakle sam" kada čuju moj akcenat. Većina partnerki sa kojima sarađujem nikada nije ni čula za Srbiju ali im ja lepo objasnim geografiju i progovorim po neku reč na našem jer to baš često žele da čuju. Generalno, Amerikanke se veoma uzbude kada imaju dodira sa strancima, pogotovo Evropljanima. Mi njima delujemo egzotično - otkrio je glumac.

Usput je otkrio i na koji način šarmira svoje partnerke na filmskom platnu, pri prvom susretu. Svaki put kada poznaje koleginicu on joj poljubi ruku.

- Takav vid manira njih fascinira. Otope se odmah i oči im zasijaju jer su to gledale samo na filmovima. Devojke vole da pričaju između sebe o momcima, tako da sam siguran da sam uspeo barem malo da doprinesem tome da nas Srbe bije dobar glas u ovom našem Holivudu - ističe Milan.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

I pored toga što radi u Holivudu, Milan navodi da je njegov stil života skroman i porodičan.

- Ljudi imaju različite apetite. Nekome je potrebno malo, a nekome puno nije dovoljno. Ja živim skromno. Trenutno zarađujem dovoljno da mogu da platim sve račune na vreme i da nikome ne dugujem ništa. Radim u proseku 2 dana nedeljno što znači da imam dosta slobodnog vremena. Za mene je to solidan život. Ne radim ništa drugo pored ovog posla kojim se trenutno bavim - rekao je.

A post shared by Milan Ponjevic 🇷🇸 (@milan_ponjevic)

Milan je takođe otkrio da je već godinu dana u srećnom braku. Njegova supruga dolazi iz potpuno druge branše, ona je po struci psihološkinja. Supruga je Ponjevićeva najveća podrška kako navodi i nema nikakav problem s tim što se njen izabranik bavi ovim poslom.

- Od nje dobijam punu podršku, nikada mi nije pravila problem ili me pritiuskala da prekinem karijeru. Mi smo se upoznali u trenutku kada sam se već uveliko bavio mojim poslom tako da je od starta znala na čemu je - ističe Lanmi.

Srbija Danas/Serbiatimes
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.