Oglašena prodaja zrenjaninske Jugoremedije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglašena prodaja zrenjaninske "Jugoremedije"

Stečajni upravnik "Jugoremedije" Radovan Savić oglasio je novu prodaju te zrenjaninske fabrike lekova javnim prikupljanjem ponuda, javlja "Blic".

Vrednost "Jugoremedije" procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara a otkup dokumentacije će zainteresovane kupce koštati 500.000 dinara dok obavezni depozit iznosi 777,3 miliona dinara.

U imovinu ove fabrike spada industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 vozila, inventar…

Prodajom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uključena i intelektualna svojina, odnosno 21 žig za lekove, kao i parnica koja se vodi pred Privrednim sudom u Zrenjaninu za povraćaj dozvola za stavljanje 22 leka u promet.

Na prodaju su i preparati koji predstavljaju lekove zaštićene robnim žigom, devet komada, i 12 preparata koji predstavljaju generičke lekove za koje Jugoremedija poseduje kompletan tehnološki postupak.

Ponude se dostavljaju do 19. februara, do 11.45 časova, a 15 minuta kasnije ponude će biti javno otvorene u prostorijama fabrike.

Pokušaj prodaje fabrike otkazan je u oktobru prošle godine nakon žalbe Odbora poverilaca.

Privredni sud u Zrenjaninu usvojio je prigovor poverilaca i otkazano javno nadmetanje za prodaju fabrike lekova "Jugoremedija" zakazano za 16. oktobar 2017. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.