Nesvakidašnji dar devojčice iz Zrenjanina - priča i čita unazad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnji dar devojčice iz Zrenjanina - priča i čita unazad

Katarina Mišić je osmogodišnja devojčica iz Zrenjanina koja poseduje nesvakidašnji dar koji je otkrila pre par godina. Katarina zna da obrne svaku reč i izgovori unazad.

“Aj mas Aniratak Ćišim …. Ja sam Katarina Mišić. Pričam unazad i to sam saznala kad sam imala 6 godina i počela sam da pričam unazad dok sam čitala reklame u toku vožnje automobilom“.

Mnogi su sumnjičavi kada je njen talenat u pitanju i zadaju joj razne reči da izgovori unazad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što njoj ne predstavlja nikakav problem. Na svako postavljeno pitanje u trenu odogovara rečima unazad, a osim što govori Katarini nije problem ni da otpeva omiljenu pesmicu unazad.

U porodici Mišić već su navikli da Katarina na pitanja često odgovara unazad, iako je ne razumeju uvek navikli su na njen način govora.

"Ona niti vežba, niti uči, niti je neko forsira u vezi toga. Ona priča unazad kada hoće da se svađa i onda tako glumi pa se svađa i priča unazad kada je neko nešto pita pošto je to ljudima interesantno. Nama kod kuće bude interesantno samo što smo mi navikli na to i nama je to normalno, ali daleko od toga da je to normalno jer ona priča prosto takvom brzinom da ljudi ne mogu da veruju", rekla je Jelena Mišić, majka.

Katarina Mišić živi život obične osmogodišnjakinje, pohađa Osnovnu školu "Dr Jovan Cvijić", član je Kulturno umetničkog društva, ali nigde ne vežba svoju nesvakidašnju naviku da govori unazad, a to kako kaže može da iskoristi i da izgovori neke svoje tajne.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.