NOVI DETALJI HORORA U ZRENJANINU: Naloženo psihijatrijsko veštačenje osumnjičene za ubistvo supruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 10:23

NOVI DETALJI HORORA U ZRENJANINU: Naloženo psihijatrijsko veštačenje osumnjičene za ubistvo supruga

Delo je navodno učinjeno nakon porodične rasprave

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičene M.S. (41) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je 8. septembra, u jutarnjim časovima, u tom gradu izvršila krivično delo ubistvo.

Kako je saopštio viši javni tužilac Zoran Đuran, osumnjičena je navodno krivično delo počinila tako što je nakon verbalne rasprave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim suprugom M.B. (39) iz Zrenjanina, u porodičnoj kući, u nameri da ga liši života, zadala mu ubode kuhinjskim nožem.

Kako se navodi, kada je M.B. pobegao na ulicu, sustigla ga je na trotoaru i zadala mu više uboda nožem po glavi i telu čime je nanela teške telesne povrede usled kojih je on istog dana preminuo u zrenjaninskoj bolnici.

Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je osumnjičenoj odredio pritvor, nakon čega je tužilac doneo naredbu za psihijatrijsko veštačenje osumnjičene.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.