Izvor: Radio Dunav, 01.Mar.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŽI RAZREDI OSNOVNE ŠKOLE ŽARKO ZRENJANIN DANAS I SUTRA KRAĆE U ŠKOLI

U Osnovnoj školi “Žarko Zrenjanin” u Apatinu danas i sutra će na preporuku direktorke Nade Zdravković niži razredi raditi minimum potrebnog vremena, a učiteljice će proceniti koliko časova treba da održe jer se učionice dece od prvog do četvrtog razreda nalaze na poslednjem spratu gde je zbog velikih staklenih površina teže zagrejati prostor.
Kada su u pitanju viši razredi, odnosno učenici od petog do osmog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << razreda, oni će školu pohađati redovno i za njih neće biti skraćenja časova, jer im se učionice nalaze na nižim spratovima gde su učionice toplije.
-Dala sam preporuku učiteljicama nižih razreda da rade sa decom koliko je potrebno i da ih puštaju kući ranije. Učionice na poslednjem spratu su nešto hladnije i nema potrebe da ugrožovamo zdravlje dece. Ovakav raspored rada važi za danas i sutra, a od ponedeljka će sva deca ići redovno u školu.- rekla je Nada Zdravković, direktorka O.Š. “Žarko Zrenjanin”.

Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.