Mirko Krlić: Nisam fizički napao Dalibora Bubnjevica

Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirko Krlić: Nisam fizički napao Dalibora Bubnjevica

BEOGRAD

(UNS)

Predsednik Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije Mirko Krlić demantovao je tvrdnje da je fizički napao glavnog i odgovornog urednika lista “Zrenjanin” Dalibora Bubnjevića.

“Nikakvog fizičkog napada niti nasrtaja nije bilo. Bubnjević i ja smo se raspravljali, ali nisam ni na koga fizički nasrtao”, rekao je Krlić, a saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kojem se Krlić danas obratio da bi demantovao Bubnjevića.

Prethodno je UNS saopštio da je nedopustivo ponašanje Krlića i zatražilo od njega da se izvini i napusti mesto prvog čoveka Odobra.

To novinarsko udruženje prenelo je juče Bubnjevićevu izjavu u kojoj on tvrdi da ga je u petak dok je bio na radnom zadatku, Krlić vređao, psovao, i na kraju i udario.

Demantujući takve tvrdnje, Krlić je kazao da je na svečanosti u hotelu “Vojvodina” u Zrenjaninu bilo rasprave i ružnih reči sa obe strane, ali ne i fizičkog napada.

“On je prvi meni prišao i počeo da vređa. Posle sam i ja prišao njegovom stolu i pričao i sa njim i sa koleginicama koje su bile za stolom. Nisam spominjao fabriku vode u Zrenjaninu kako tvrdi Bubnjević, nemam ja nikakve veze sa tim. On je ranije pisao neistine o mojoj ćerki i to me je naljutilo”, rekao je Krlić UNS-u.

Kako je dodao, nisu tačne ni tvrdnje da ga je obezbeđenje uklonilo iz sale.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.