Ministarstvo kulture: O konkursu prvo u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo kulture: O konkursu prvo u Zrenjaninu

ZRENJANIN -

Državna sekretarka Ministarstva kulture, informacija i informatičkog društva Snežana Stojnović-Plavšić razgovarala je danas sa gradonačelnikom Zrenjanina Miletom Mihajlovim u nameri da se naznače prioriteti kulturne politike u tom gradu i da potencijalnim korisnicima sredstava za finansiranje ili sufinansiranje projekata bude približena procedura konkursa.

U razgovoru u Skupštini grada Zrenjanina, u kome su učestvovali i predstavnici lokalne samouprave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << institucija kulture i nevladinih organizacija u Zrenjaninu, naznačeno je da će prednost na ovogodišnjem konkursu imati partnerski, posebno, međuinstitucionalni projekti.

Stojnović-Plavšić je napomenula da je Zrenjanin prvi grad u kojem predstavnici Ministarstva razgovaraju sa potencijalnim korisnicima sredstava na konkursu raspisanom 1. oktobra, za projekte u oblasti umetnosti i kulture, odnosno muzike, vizuelnih umetnosti, programa za decu, naučnoistraživačkih i sličnih programa.

U nastavku razgovora u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“, predstavnici muzeja, galerije, pozorišta i drugih kulturnih institucija i nevladinih organizacija najavili su podnošenje više prijava na konkurs Ministarstva kulture, koji traje do 31. oktobra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.