MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA I DEVOJKE U ZRENJANINU: Žena provalila u stan i zatekla JEZIV PRIZOR - tela HITNO poslata na obdukciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 09:15

MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA I DEVOJKE U ZRENJANINU: Žena provalila u stan i zatekla JEZIV PRIZOR - tela HITNO poslata na obdukciju

Tela su odneta na obdukciju

Dva tela u fazi raspadanja pronađena su sinoć u Zrenjaninu, saznaje se. Prema prvim informacijama, sumnja se da radi se o mužu i ženi.

Žena koja je iznjamljivala stan u Zrenjaninu prijavila je slučaj policiji, s obzirom na to da joj se stanari nisu javljali ona je odlučila da nasilno uđe u stan, jer joj se stanari nisu javljali na telefon.

Po dokumentima pronađenim u stanu, a iz uključenja Mladena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mijatovića u jutarnji program, saznaje se da su u pitanju dvadesetpetogodišnji mladić i dvadesettrodišnja devojka.

Po pronalasku tela su bila naduvena, a obdukcija će utvrditi kako je došlo do smrti.

Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.