Izvor: Radio Dunav, 22.Mar.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJIČIĆ: RASTEREĆENI ULAZIMO U SUTRAŠNJI DUEL, NADAM SE DRUGOJ POBEDI PROTIV BEČEJA

Klub malog fudbala “Apa-futsal” u petak od 21 sati u hali osnovne škole Žarko Zrenjanin dočekuje prvoplasiranu ekipu Bečeja koja za sada ima samo jedan poraz u toku sezone i već je viđena kao novi prvo ligaš.
Povodom ovog susreta danas je gost radio Dunava bio predsednik KMF Apa-futsal, Branislav Milojičić koji je za naše slušaoce govorio o prvom delu sezone, pojačanjima, nekim spornim situacijama i očekivanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << od svog tima za naredni period.
Razgovr sa Branislavom Milojičićem možete poslušati u programu radio Dunava od 16 i 30 i na linku ispod.
FONO Branislav Milojičić

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.