Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 12:06

Letnji kampovi za mlade iz dijaspore ugostiće 15.000 dece

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom, posetio je danas Zrenjanin kako bi gradonačelnika Sima Salapuru i njegove saradnike upoznao sa planovima i projektima ministarstva.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministar Đorđe Milićević i gradonačelnik Simo Salapura razgovarali o budućim projektima u oblasti odnosa sa dijasporom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Maj.2023

ZRENJANIN – Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera posetio je danas Zrenjanin. Današnji susret bila je dobra prilika da sa gradonačelnikom Simom Salapurom i njegovim saradnicima razgovara o budućim sa planovima i projektima...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.