Lek Jugoremedije iz - dobre proizvođačke prakse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lek "Jugoremedije" iz - dobre proizvođačke prakse

ZRENJANIN - Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić je prilikom današnje posete fabrici lekova "Jugoremedija" u Zrenjaninu kazao da je Pokrajina sa 35 miliona dinara kredita iz Fonda za razvoj finansirala povećanje izvoza te fabrike u prošloj godini.

"Mi ćemo i ubuduće pratiti "Jugoremediju" i kroz različite programe podržavati proizvodnju jer farmaceutska industrija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jeste budućnost i zbog broja zaposlenih, ali i zbog toga što je "Jugoremedija" brend ne samo u Vojvodini već i u regionu", naveo je Bojan Pajtić.

U Fabrici lekova Jugoremedija u Zrenjaninu danas je počela da radi nova kotlarnica, kao deo modernizacije fabrike za uvođenje standarda dobre proizvođačke prakse.

Generalni direktor Jugoremedije Zdravko Deurić kazao je da je u novu kotlarnicu uloženo oko milion evra.

Uvođenje standarda dobre proizvođačke prakse (GMP) osiguraće radna mesta svih zaposlenih u Jugoremediji, kazao je on i dodao da ta farmaceutska kompanija trenutno ima oko 450 radnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.