LSV: Zašto Zrenjaninci još uvek nemaju zdravu pijaću vodu

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Sep.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Zašto Zrenjaninci još uvek nemaju zdravu pijaću vodu

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Skupštini grada Zrenjanina Vladimir Milošev osudio je danas ponašanje gradske vlasti jer građani Zrenjanina više od 13 godina nemaju, kako je naveo, predugo obećavanu zdravu pijaću vodu.

"Dok Beograd ima muzičku fontanu u čiju je izgradnju uloženo oko dva miliona evra, voda je u Zrenjaninu zabranjena za upotrebu već duže od 13 godina", naveo je Milošev >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u saopštenju.

Dodao je da su "rokovi, koje je naprednjačka vlast objavljivala, probijani nekoliko puta već dugi niz godina".

On je podsetio da je juna ove godine u rad pušteno postrojenje za prečišćavanje vode čime je najavljeno da će voda iz postrojenja poteći odmah, a da će se za nekoliko dana primetiti drastična razlika u kvalitetu vode i da će zabrana upotrebe vode za piće biti skinuta onog trenutka kada se svi testovi završe.

"Do 28. jula urađene su tri faze prečišćavanja vode, najavljena je četvrta faza za dve nedelje, a rečeno je da će prečišćena voda za piće biti puštena u mrežu za nekoliko nedelja. Ni danas, 19. septembra 2017. godine, građanke i građani Zrenjanina još uvek nemaju pijaću vodu. LSV insistira da se građanima saopšti u čemu je problem i kako se planira njegovo rešavanje", naveo je Milošev.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.