Krajem marta počinje gradnja fabrike Linglonga u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajem marta počinje gradnja fabrike Linglonga u Zrenjaninu

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će krajem marta u Zrenjaninu početi radovi na izgradnji fabrike Linglonga, kompanije koja proizvodi automobilske gume, što je investicija od gotovo milijardu dolara.

Vučić je na pres konferenciji preneo novinarima da je jutros imao dobar sastanak sa predsednikom te kompanije Vonom i novom kineskom ambasadorkom, sa kojima je razgovarao o tome.

"Krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marta otpočinjemo radove na izgradnji velike fabrike, investicija od skoro milijardu dolara. Srednji Banat i Zrenjanin mogu da se raduju", rekao je Vučić.

Dodao je da je ta investicija mnogo veća od Drekslmajera i da će doneti mnogo novog za Banaćane.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: Krajem marta počinje gradnja fabrike "Linglonga" u Zrenjaninu

Izvor: RTS, 31.Jan.2019

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će krajem marta u Zrenjaninu početi radovi na izgradnji fabrike "Linglonga", kompanije koja proizvodi automobilske gume, što je, kako tvrdi, investicija od gotovo milijardu dolara. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.