Kobna završnica: Košarkaši Radničkog poraženi u Zrenjaninu

Izvor: KGsport.info, 16.Mar.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobna završnica: Košarkaši Radničkog poraženi u Zrenjaninu

Košarkaši kragujevačkog Radničkog pretrpeli su poraz na gostovanju zrenjaninskom Proleter Naftagasu u 22. kolu Druge lige Srbije – 84:89 (32:18, 15:23, 16:16, 21:32). Kragujevčani su imali rezultatsku prednost u većem delu susreta, ali su Zrenjaninci preokretom u poslednja dva minuta utakmice došli do pobede.
Odlično su izabranici trenera Todorovića započeli utakmicu i već nakon uvodnih deset minuta stekli dvocifrenu prednost (32:18). Domaćin je u finišu druge >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << deonice uspeo da zapreti i primakne se na „minus tri“ (41:44), da bi sredinom narednog perioda igre došao i do prednosti od dva poena (52:50).
Pri vođstvu Zrenjaninaca od 57:54 u 27. minutu, košarkaši Radničkog preciznim šutevima van linije 6,75 metara prave seriju od 9:0 i treću četvrtinu završavaju sa šest poena prednosti (63:57). Čuvali su izabranici Igora Todorovića vođstvo sve do 38. minuta, kada je domaći tim trojkama Panića i Grbovića napravio preokret i poveo sa 84:78, da bi potom u penal završnici osigurao pobedu.
Najbolji igrač utakmice bio je bek Zrenjaninaca Slobodan Lalić sa 34 poena i 6 skokova, 19 poena dodao je Aleksandar Petrović (7 skokova), a među igračima sa dvocifrenim učinkom našli su se još i kapiten Lambić sa 11 (11 skokova) i Kovačević sa 10 poena (8 skokova).
U ekipi Radničkog prednjačio je Lazar Marković sa 27 poena, uz odličan šut za tri poena 7/9. Đorđe Kostić postigao je poen manje, kapiten Nedeljković ubacio je 12, a Đorđe Milosavljević 11 poena, uz 8 uhvaćenih lopti.
U narednom kolu Kragujevčani će ugostiti vodeću Kolubaru LA 2003 iz Lazarevca.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

''Ludnica'' u Berlinu, Rojs čuva Dortmund na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Činilo se da će lider ostati bez pobede večeras, da će ih Bajern sutra smeniti na vthu, ali....Sjajna utakmica u Berlinu, pravi derbi 26. kola, u kojem je Dortmund kao gost savladao domaću Hertu sa 3:2 i pobegao Bajernu na tri boda razlike, uz utakmicu više...Utakmica je odlično počela za domaći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.