Ludnica u Berlinu, Rojs čuva Dortmund na vrhu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Ludnica'' u Berlinu, Rojs čuva Dortmund na vrhu! (video)

Činilo se da će lider ostati bez pobede večeras, da će ih Bajern sutra smeniti na vthu, ali...

Sjajna utakmica u Berlinu, pravi derbi 26. kola, u kojem je Dortmund kao gost savladao domaću Hertu sa 3:2 i pobegao Bajernu na tri boda razlike, uz utakmicu više.

Utakmica je odlično počela za domaći tim u čijim je redovima naš Marko Grujić i ovoga puta nastupio od prvog minuta.

Posle samo četiri minuta igre, Kalu je doveo Hertu u vođstvo, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na izjednačenje se nije dugo čekalo. Dilejni je izjednačio deset minuta kasnije, a prednost domaćima vratio je Kalu, svojim drugim golom u 35. minutu, ovog puta iz jedanaesterca - 2:1.

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, koje je u potpunosti pripalo gostima. Već u 47. minutu Zagadu je doneo izjednačenje Dortmundu, a prava uzbuđenja usledila su u finišu meča.

Najpre je Torunariga u 85. minutu dobio drugi žuti karton, posle čega je Herta ostala sa igračem manje na terenu.

Naravno, usledio je pritisak gostiju, Dilejni je u 88. minutu pogodio prečku, a trenutak dogodio se u trećem minutu sudijske nadoknade.

Sančo je probio po levoj strani, uputio loptu u ''srce'' šesnaesterca, gde je na pravom mestu bio Marko Rojs koji ovu priliku ne propušta - 2:3, veliko slavlje gostiju.

Da sve bude gore po Hertu, u poslednjim trenucima je isključen i nervozni Vedad Ibišević. Tim iz Berlina je ostao na desetom mestu sa 35 bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borusija nakon preokreta do pobede i prvog mesta

Izvor: RTS, 16.Mar.2019

Fudbleri Borusije iz Dortmunda savladali su u gostima ekipu Herte sa 3:2 u meču 26. kola Bundeslige, čime su se, bar na kratko, ponovo vratili na lidersku poziciju na tabeli. . Više nego zanimljivo bilo je na "Olimpijskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.