Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2012, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanović: Svi regioni zaslužuju podjednake šanse

ZRENJANIN -

Članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije Verica Kalanović izjavila je danas da svi regioni u zemlji zaslužuju podjednake šanse, kao i da je URS pokazao da je u Srbiji moguće otvoriti nove poslove, investicije i radna mesta.

Kalanović je, kako je saopšteno iz URS-a, ocenila i da nove domaće i strane investicije znače da će građani dobiti mogućnost da žive normalnim životom u gradovima u kojima su rođeni.

Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mladih, dodala je ona, u potrazi za svojom šansom i poslom odlazi u Beograd i inostranstvo .

"Mi iz Ujedinjenih regiona Srbije nismo kabinetski ministri. Zato smo doveli Fijat, Beneton, Panasonik, Juru, Kontinental, Falke", rekla je Kalanović nakon otvaranja fabrike "Mekaplast" u Zrenjaninu, u kojoj će 120 Zrenjaninaca dobiti posao.

Ta fabrika će, navela je ona, biti dobavljač "Fijatu".

"Mekaplast" je, kako je saopšteno iz URS-a, u Zrenjanin uložila oko 10 miliona evra, a taj projekat je podržala SIEPA.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

URS: Ista šansa za sve regione

Izvor: B92, 03.Apr.2012

Zrenjanin -- Funkcionerka URS-a Verica Kalanović kaže da svi regioni u zemlji zaslužuju podjednake šanse, kao i da je URS pokazao da se mogu otvoriti nova radna mesta...Kalanović je, kako je saopšteno iz URS-a, ocenila i da nove domaće i strane investicije znače da će građani dobiti mogućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.