Javni izvršitelj osumnjičen za zloupotrebu položaja

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni izvršitelj osumnjičen za zloupotrebu položaja

Viši javni tužilac u Zrenjaninu je saslušao troje osumnjičenih tokom istrage prodaje poslovnog prostora privrednom društvu "Home interpoint" iz Novog Sada.

Saslušani su javni izvršitelj iz Novog Sada sa sedištem u Zrenjaninu B.P, zatim B.S. koji je radio u toj kancelariji i M.P. iz Novog Sada, kojima je potom određen pritvor.

"Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se terete za zloupotrebu u postupku izvršenja radi naplate potraživanja izvršnog poverioca prodajom nepokretnosti izvršnog dužnika - poslovnog prostora u Zrenjaninu", navodi se u saopštenju.

Oni su prodajom poslovnog prostora privrednom društvu "Home Interpoint" iz Novog Sada pribavili protivpravnu imovinsku korist veću od sedam miliona dinara, saopštio je tužilac.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvoren javni izvršitelj u Zrenjaninu

Izvor: Beta, 11.Okt.2017

Viši javni tužilac u Zrenjaninu je saslušao troje osumnjičenih tokom istrage prodaje poslovnog prostora privrednom društvu "Home interpoint" iz Novog Sada.Saslušani su javni izvršitelj iz Novog Sada sa sedištem u Zrenjaninu B.P, B.S. koji je radio u toj kancelariji, i M.P. iz Novog Sada, kojima...

Nastavak na Beta...

Pritvor za zrenjaninskog izvršitelja

Izvor: RTS, 11.Okt.2017

Javnom izvršitelj u Zrenjaninu, sa još dve osobe, određen je pritvor zbog sumnje da je u postupku izvršenja stekao protivpravnu imovinsku korist od preko sedam milona dinara. . Viši javni tužilac u Zrenjaninu saslušao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.