Pritvor za zrenjaninskog izvršitelja

Izvor: RTS, 11.Okt.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za zrenjaninskog izvršitelja

Javnom izvršitelj u Zrenjaninu, sa još dve osobe, određen je pritvor zbog sumnje da je u postupku izvršenja stekao protivpravnu imovinsku korist od preko sedam milona dinara.
Viši javni tužilac u Zrenjaninu saslušao je troje osumnjičenih tokom istrage prodaje poslovnog prostora preduzeću "Houm interpoint" iz Novog Sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Saslušani su javni izvršitelj iz Novog Sada sa sedištem u Zrenjaninu B. P, B. S. koji je radio u toj kancelariji, i M. P. iz Novog Sada, kojima je potom određen pritvor.
"Osumnjičeni se terete zbog zloupotreba u postupku izvršenja radi naplate potraživanja izvršnog poverioca prodajom nepokretnosti izvršnog dužnika - poslovnog prostora u Zrenjaninu", navodi se u saopštenju.
Kako se navodi u saopštenju tužioca, oni su prodajom poslovnog prostora privrednom društvu "Houm interpoint" iz Novog Sada pribavili protivpravnu imovinsku korist veću od sedam miliona dinara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.