Izložba Tamare Žderić u Savremenoj galeriji Zrenjanin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Tamare Žderić u Savremenoj galeriji Zrenjanin

U Savremenoj galeriji u Zrenjaninu danas u 19 časova biće otvorena samostalna izložba crteža i akvarela "Igra br. 2" autorke Tamare Žderić.

Postavka će moći da se pogleda do 6. maja, navodi se u pozivu.

Tamara Žderić rođena je 1990. godine u Beogradu. Master studije slikarstva završila je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, 2015. godine.

Dobitnica je II Nagrade iz Fonda za crtež „Vladimir Veličković" 2015. godine, Nagrade XVII >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bijenala studentskog crteža Srbije i Nagrade „Stevan Knežević" za crtež studentima od treće godine osnovnih do druge godine master studija 2013. godine. Izlagala je na većem broju grupnih i samostalnih izložbi.

Savremena galerija Zrenjanin nalazi se na Trg slobode 7.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slike Emilije Jordanov Todorović u Galeriji Art 55

Izvor: juGmedia, 11.Apr.2016

LEBANE/NIŠ – Samostalna izložba mlade slikarke iz Lebane Emilije Jordanov Todorović pod nazivom „Emotivni dnevnik“ biće otvorena sutra u Galeriji Art 55 u Nišu...Izložbu će otvoriti profesor Miroslav Anđelković, koji je između ostalog zapisao i ovo: Emilija sanja i gradi svoj duhovni...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.