Igrači Reala u centru pažnje, jedan dobio ogroman aplauz, drugi se video sa starim znancem iz Zrenjanina (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Reala u centru pažnje, jedan dobio ogroman aplauz, drugi se video sa starim znancem iz Zrenjanina (foto)

Ne tako veliki broj navijača Crvene zvezde pozdravio je velikim aplauzom velikog Zvezdaša.

Košarkaši Real Madrida su izašli na zagrevanje pred meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde u okviru Evrolige, a među njima su bili i Luka Dončić i Dino Radončić.

Dončić koji se ranije deklarisao kao navijač Crvene zvezde je dobio ogroman aplauz od strane malobrojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << publike koja se još uvek nije okupila u velikom broju.

Sa druge strane, Dino Radončić, inače sin Damira Radončića, nekadašnjeg rukometaša reprezentacije Jugoslavije, i Vanje Radončić, nekadašnje odbojkašice iz Zrenjanina, pozdravio se sa Dejanom Davidovcem, košarkašem Crvene zvezde.

Ukoliko vas interesuje otkud se njih dvojica poznaju, živeli su u istom gradu, porodica Radončić se preselila u Zrenjanin nakon što je Damir završio svoju rukometnu karijeru u nemačkom Veclaru, bilo je to 2007. godine, dok je Dejan Davidovac rođeni Zrenjaninac.

foto: Pavle Knežević/Sportske.net
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.