IMLEK NAGRADIO NAJVEĆE PROIZVOĐAČ MLEKA

Izvor: Kurir, 02.Apr.2011, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMLEK" NAGRADIO NAJVEĆE PROIZVOĐAČ MLEKA

ZRENJANIN - Uručenjem nagrada najboljim proizvođačima mleka, u konkurenciji porodičnih i komercijalnih farmi, kompanija "Imlek" obeležila je u Kaštelu Ečka kod Zrenjanina "Dan rekordera".

U konkurenciji domaćinstava prvu nagradu osvojio je Mirko Maksimović iz Banatskog Novog Sela, koji je "Imleku" u 2010. godini isporučio 843.122 litre mleka, a ukupno su dodeljene 34 nagrade.

Sa isporučenih 58.549.057 litara mleka, korporacija "Beograd" ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prednjači među komercijalnim farmama.

Uručujući povelje i zlatne statue, generalni direktor "Imleka" Slobodan Petrović najavio je da će ta kompanija i u narednom periodu nastaviti saradnju sa proizvođačima, kroz cenu mleka, kreditiranje i obogaćivanje stočnog fonda i opreme.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Imlek nagradio najbolje proizvođače mleka

Izvor: Blic, 02.Apr.2011

ZRENJANIN - Uručenjem nagrada najboljim proizvođačima mleka, u konkurenciji porodičnih i komercijalnih farmi, kompanija Imlek obeležila je danas u kaštelu ''Ečka'' kod Zrenjanina ''Dan rekordera''. ..U konkurenciji domaćinstava prvu nagradu osvojio je Mirko Maksimović, iz Banatskog Novog Sela,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.